ΤΟΛΟ - ΝΑΥΠΛΙΟ

2 ημέρες 20 ΕΩΣ 21.07.2019
Oδικώς
76,00 €

1η ημέρα, Σάββατο 20.07.2019: Συγκέντρωση και αναχώρηση το πρωί από Αθήνα και με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο μας Hotel Sofia στο Τολό. Διανομή των δωματίων, τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε την υπέροχη θάλασσα και για γεύμα. Αργά το απόγευμα συγκέντρωση και αναχώρηση για να επισκεφθούμε την πόλη του Ναυπλίου, ίσως την πιο γοητευτική πόλη της Πελοποννήσου κι έναν από τους αγαπημένους προορισμούς για weekend για κάθε εποχή του χρόνου. Ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθούμε στα σοκάκια με τα πολλά καταστήματα για σουβενίρς, να απολαύσουμε τον καφέ μας ή ένα από τα φημισμένα παγωτά. Στην πόλη του Ναυπλίου θα συναντήσετε επίσης πολλά ταβερνάκια και ουζερί. Μετά τη βόλτα μας, θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα, Κυριακή 21.07.2019: Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ελεύθερη ημέρα για κολύμπι, γνωριμία με την παραθαλάσσια πόλη και γεύμα. Αργά το απόγευμα, θα συγκεντρώσουμε τις αποσκευές μας και θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για να επιστρέψουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες φυσικά στάσεις.

 

Τιμή συμμετοχής: 76,00€ κατά άτομα σε δίκλινα δωμάτια

επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου +17,00€

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μία διανυκτέρευση στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο Sofia στο Τολό
  • Ένα πρόγευμα στο ξενοδοχείο
  • Μετακινήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές – κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Ο δημοτικός φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο, είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους, χώρους επίσκεψης και μουσεία, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα καθώς και ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.