ΑΓΚΙΣΤΡΙ - Ολοήμερη

Κυριακή 07 Αυγούστου 2022
Οδικώς - Ακτοπλοϊκώς
/

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Άφιξη στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 9:00΄για το λιμάνι της Σκάλας στο πευκόφυτο Αγκίστρι. Παραμονή για κολύμπι, γεύμα, καφέ, περίπατο και γνωριμία με την περιοχή. Το απόγευμα, θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για επιστροφή στο λιμάνι του Πειραιά.

Το Αγκίστρι απέχει μόλις 2 ώρες από το λιμάνι του Πειραιά με το πλοίο.

Το νησί δεν έχει ιδιαίτερα κοσμοπολίτικο αέρα ή πολλά αξιοθέατα. Διαθέτει όμως πλούσια φυσική ομορφιά, χάρη στο ότι είναι γεμάτο πεύκα και γραφικές παραλίες. Μια πρόταση κυρίως για αυτούς που αναζητούν χαλάρωση, ηρεμία, τους αρέσει η εξερεύνηση στη φύση, το κολύμπι σε γαλαζοπράσινα νερά και οι σπιτικές γεύσεις.

Το νησί απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Είναι Ιδανικό για οικογένειες, λόγω του ότι οι αποστάσεις είναι κοντινές. Επίσης, η οργανωμένη αμμουδερή παραλία της Σκάλας, με τα άβαθα νερά είναι πολύ καλή επιλογή για παιδιά.

Το Αγκίστρι απευθύνεται εξίσου σε παρέες, καθώς διαθέτει αρκετά μαγαζιά για να βγεις και έχει προτάσεις για εξορμήσεις με ποδήλατο. Τέλος, οι ήρεμοι ρυθμοί του νησιού και το ειδυλλιακό τοπίο, το κάνουν ιδανικό για ζευγάρια με χαλαρή διάθεση.

Το νησί ενδείκνυται για εξερεύνηση με ποδήλατο. Ακόμα και αν δεν έχετε δικό σας ποδήλατο μπορείτε εύκολα να νοικιάσετε από κάποιο κατάστημα στη Σκάλα.