ΑΣΤΑΚΟΣ

4 ημέρες 01 ΕΩΣ 04.08.2019
Oδικώς - Ακτοπλοϊκώς
125,00€

1η ημέρα: Συγκέντρωση και αναχώρηση το πρωί από Αθήνα και με ενδιάμεσες  στάσεις φθάνουμε στον Αστακό, παράλια κωμόπολη του νομού Αιτωλοακαρνανίας, χτισμένη στον μυχό του ομώνυμου κόλπου και στους πρόποδες του όρους Βελούτσα που είναι η απόληξη των Ακαρνανικών Ορέων. Άφιξη στο κεντρικό και παραλιακό ξενοδοχείο μας, Stratos Hotel. Διανομή δωματίων και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Ελεύθερος χρόνος για κολύμπι, γεύμα, καφέ. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Λευκάδα, το πανέμορφο νησί που δεσπόζει στο κέντρο των Ιονίων νήσων. Κατόπιν θα μεταφερθούμε στο Νυδρί όπου θα επιβιβαστούμε προαιρετικά στο καράβι που εκτελεί τη μαγευτική κρουαζιέρα με προορισμό το Πόρτο Κατσίκι– Φισκάρδο Κεφαλονιάς - Ιθάκη - Σκορπιός. Επιστροφή το απόγευμα στο Νυδρί και επιστροφή στον Αστακό και το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη για κολύμπι, γεύμα, καφέ και γνωριμία με την παραθεριστική κωμόπολη. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Πρόγευμα, ελεύθερος χρόνος για κολύμπι και/ή καφέ και το μεσημέρι, αναχώρηση για επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Πρόγραμμα Κρουαζιέρας:

1) ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ 
Πρώτη στάση στην μαγευτική αμμουδερή παραλία του πιο κοσμοπολίτικου νησιού της Ελλάδας .

2) ΦΙΣΚΑΡΔΟ
Επόμενη στάση σε ένα πανέμορφο γλαφυρό ,γραφικό νησί το μεγαλύτερο των Ιονίων Νήσων το Φισκάρδο ,βόλτα και περιήγηση στο ιστορικό σπήλαιο ,στις πανέμορφες και ιδιαίτερες από άποψη γεωγραφικής ιδιομορφίας παραλίες ,στους πανέμορφους γραφικούς όρμους με τα γαλαζοπράσινα νερά να αποτελούν μαγευτικό θέαμα .

3) ΙΘΑΚΗ 
Η Πατρίδα του Οδυσσέα σας περιμένει να την εξερευνήσετε περπατώντας σε γραφικά μονοπάτια ,όμορφες παραλίες , και γραφικούς οικισμούς. Παραμονή και βόλτα .

4) ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ (ΜΕΓΑΝΗΣΙ)
Επίσκεψη στο πανέμορφο Μεγανήσι και στο ιστορικό σπήλαιο που το 1940 κατά την διάρκεια του Β'Παγκοσμίου Πολέμου υπήρξε κρησφύγετο που χρησιμοποίησε ο πλοίαρχος του θρυλικού υποβρυχίου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ Ιατρίδη . Διάπλους στο σπήλαιο ,και ελεύθερη άδεια για φωτογραφικές λήψεις .

5) ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΣΠΑΡΤΗ - ΚΑΣΤΡΗ 
Βόλτα και περιήγηση στα 3 πανέμορφα νησιά με απογευματινή ξεκούραση και χαλάρωση ,χαρίζοντας και ένα μπάνιο στον μαγευτικό Σκορπιό. 


6) ΜΟΥΔΟΥΡΗ 
Το νησί όπου ο μεγάλος Έλληνας συγγραφέας μας Αριστοτέλης Βαλαωρίτης συνέγραψε ιστορικά ποιήματα του .Το 1990 ανακηρύχθηκε ως ιστορικό μουσείο Παγκοσμίου ενδιαφέροντος και αποτελεί την κληρονομιά των δισέγγονόν του.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΝΥΔΡΙ .

Τιμή συμμετοχής: 125,00€ κατά άτομο σε δίκλινα δωμάτια

175,00€ σε μονόκλινα δωμάτια

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Stratos, στην παραλία του Αστακού
  • Τρία (3) προγεύματα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου
  • Μετακινήσεις – περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Ο δημοτικός φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο, η ολοήμερη κρουαζιέρα με κόστος 15,00€, είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους, χώρους επίσκεψης και μουσεία, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα καθώς και ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.