ΑΣΤΑΚΟΣ

3 ημέρες 14 ΕΩΣ 16.08.2020
Oδικώς - Ακτοπλοϊκώς
115,00€

1η ημέρα: Συγκέντρωση και αναχώρηση το πρωί από Αθήνα και με ενδιάμεσες  στάσεις φθάνουμε στον Αστακό, παράλια κωμόπολη του νομού Αιτωλοακαρνανίας, χτισμένη στον μυχό του ομώνυμου κόλπου και στους πρόποδες του όρους Βελούτσα που είναι η απόληξη των Ακαρνανικών Ορέων. Άφιξη στο κεντρικό και παραλιακό ξενοδοχείο μας, Stratos Hotel. Διανομή δωματίων και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Ελεύθερος χρόνος για κολύμπι, γεύμα, καφέ. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Πρόγευμα και αναχώρηση για τον Μύτικα, το γραφικό, παραθαλάσσιο στολίδι της Αιτωλοακαρνανίας, που βρίσκεται ανάμεσα στον Αστακό και την Βόνιτσα.  Μια «μύτη» της Ακαρνανίας, που μπαίνει μέσα στο Ιόνιο Πέλαγος, με παραδοσιακή αρχιτεκτονική, πλούσια βλάστηση και φυσικά παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά. Αν κάνετε μια βόλτα στο κέντρο του Μύτικα θα δείτε τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά, ενώ θα χαλαρώσετε αν περπατήσετε στο λιμάνι με τις ψαρόβαρκες και τα σκάφη αναψυχής. Παραμονή για κολύμπι, γεύμα και γνωριμία με την περιοχή. Επιστροφή το απόγευμα στον Αστακό και το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 

3η ημέρα: Πρόγευμα, ελεύθερος χρόνος για κολύμπι και/ή καφέ και το μεσημέρι, αναχώρηση για επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Τιμή συμμετοχής: 115,00€ κατά άτομο σε δίκλινα δωμάτια

165,00€ σε μονόκλινα δωμάτια

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Stratos, στην παραλία του Αστακού
  • Δύο (2) προγεύματα 
  • Μετακινήσεις – περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Ο δημοτικός φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο,  είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους, χώρους επίσκεψης και μουσεία, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα καθώς και ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.