ΓΟΡΤΥΝΙΑ - ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ

Σάββατο - Κυριακή 28 - 29 Νοεμβρίου 2020
Οδικώς
83,00€

1Η ΗΜΕΡΑ:  Αθήνα – Πλανητέρο - Βυτίνα – Λαγκάδια

Συγκέντρωση, αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Πλανητέρο, το πιο μαγευτικό πλατανόδασος της Ελλάδας λίγο έξω από τα Καλάβρυτα. Σε υψόμετρο 700 μέτρων και σε ένα μοναδικό τοπίο που κυριαρχούν οι καρυδιές, τα πλατάνια και τα ορμητικά νερά γύρω από τις πηγές του Aροάνιου ποταμού. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την περιοχή και για γεύμα. Δείτε τον παραδοσιακό νερόμυλο και δοκιμάστε τις πέστροφες που εκτρέφουν στην περιοχή. Μετά το γεύμα μας, αναχωρούμε για τα Λαγκάδια, με στάση στη Βυτίνα για καφέ. Σχετική παραμονή στη Βυτίνα και αναχώρηση για τα Λαγκάδια. Πατρίδα μαστόρων γεμάτη από πέτρινα διώροφα και τριώροφα σπίτια. Με μεγάλη συμμετοχή στον αγώνα του 1821, είναι από τα πιο εντυπωσιακά χωριά της Ελλάδας. Τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο ΚENTRIKON HOTEL. Δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και διασκέδαση με μουσική DJ. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Λαγκάδια - Δημητσάνα – Στεμνίτσα – Καρύταινα

Μετά το πρόγευμα, συγκέντρωση των αποσκευών και αναχώρηση για τη γραφική και ιστορική Δημητσάνα. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και γνωριμία με την περιοχή και κατόπιν,  θα επισκεφτούμε το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης. Στην τοποθεσία παλαιότερα λειτουργούσαν 14 μπαρουτόμυλοι, οι οποίοι μεταξύ άλλων τροφοδότησαν τις ανάγκες της Επανάστασης, όπως και πολλά βυρσοδεψεία. Συνεχίζουμε για τη Στεμνίτσα, ιστορική κωμόπολη της Γορτυνίας που υπήρξε κέντρο παραδοσιακής μεταλλοτεχνίας και τέλος, φθάνουμε στην Καρύταινα, χτισμένη σε απότομη πλαγιά με ξεχωριστή ομορφιά. Εδώ θα γευματίσουμε και μετά το γεύμα παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή Συμμετοχής: 83,00 € κατά άτομο σε δίκλινα δωμάτια

98,00 € σε μονόκλινο

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Μία (1) διανυκτέρευση στο πολυτελές ξενοδοχείο ΚENTRIKON HOTEL  στα Λαγκάδια

http://www.kentrikon-hotel.gr/

  • Ένα (1) πρόγευμα κι ένα (1) δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου
  • Μετακινήσεις – περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν του Γραφείου μας
  • Αρχηγός – συνοδός καθ’όλη τη διάρκεια της εκδρομής

 

Δεν περιλαμβάνεται: ο δημοτικός φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο, είσοδοι σε μουσεία και χώρους επίσκεψης καθώς και ότι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο