ΚΥΘΗΡΑ - ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

3 ημέρες 06 ΕΩΣ 08.06.2020
Οδικώς - Ακτοπλοϊκώς
160,00 €

ΣΑΒΒΑΤΟ 06.06.2020: ΣΠΑΡΤΗ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΥΘΗΡΑ

Συγκέντρωση και αναχώρηση το πρωί από Αθήνα και με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στη Σπάρτη. Συνεχίζουμε για τη Νεάπολη όπου στη 13.00΄το μεσημέρι θα επιβιβαστούμε στο ferry για να περάσουμε στα Κύθηρα. Άφιξη στο λιμάνι του Διακόφτι, το βασικότερο λιμάνι των Κυθήρων. Οφείλει την ονομασία του στην παρακείμενη νησίδα που φέρει το ίδιο όνομα. Η νησίδα συνδέεται με τα υπόλοιπα Κύθηρα μέσω μιας τσιμεντένιας γέφυρας και δημιουργεί έναν όρμο. Συνεχίζουμε για την Αγία Πελαγία, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας Venardos Hotel, μόλις 150μ. από την παραλία με την υπέροχη θέα στη γειτονική Πελοπόννησο και τον Κάβο Μαλιά. Διανομή των δωματίων, τακτοποίηση, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 07.06.2020: ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Πρωινό γεύμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για γνωριμία με το νησί. Ξεκινάμε με την Ιερά Μονή της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, το μεγαλύτερο μοναστήρι του νησιού. Εδώ βρέθηκε και φυλάσσεται η ιερά και θαυματουργή εικόνα της Παναγίας που αποκλήθηκε Μυρτιδιώτισσα λόγω της κατάφυτης από μυρτιές περιοχής και είναι το σύμβολο της ορθόδοξης πίστης χιλιάδων Κυθηρίων. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα και συνεχίζουμε για τη Χώρα με το βενετσιάνικο χρώμα, τα γραφικά δρομάκια και το κάστρο της. Σχετική Παραμονή. Το μεσημέρι θα καταλήξουμε στο Καψάλι με το γραφικό λιμάνι και τους πανέμορφους κολπίσκους, παραμονή για κολύμπι και γεύμα. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για τον Μυλοπόταμο περνώντας από τον Κάλαμο – Κάτω Λιβάδι – Δόκανα και Αραίους. Ο Μυλοπόταμος είναι ένα πανέμορφο, καταπράσινο χωριό με τρεχούμενα νερά και καταρράκτη όπου θα απολαύσουμε τον απογευματινό καφέ μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 08.06.2020: ΜΗΤΑΤΑ – ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΗ – ΑΒΛΕΜΟΝΑ – ΔΙΑΚΟΦΤΙ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας γεύμα, θα συγκεντρώσουμε τις αποσκευές μας και θα αναχωρήσουμε για Μητάτα και Παλαιόπολη για να καταλήξουμε στον Αβλέμονα για κολύμπι και ή γεύμα. Συνεχίζουμε για το Διακόφτι όπου θα επιβιβαστούμε στο ferry για Νεάπολη. Άφιξη στη Νεάπολη, γεύμα και συνεχίζουμε για Σπάρτη – Τρίπολη με ενδιάμεσες στάσεις καθ’οδόν για την Αθήνα.

Τιμή συμμετοχής: 160,00€ κατά άτομο σε δίκλινα δωμάτια

199,00€ κατά άτομο σε μονόκλινα δωμάτια

 

 

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νεάπολη – Κύθηρα – Νεάπολη 
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Venardos Hotel στην Αγία Πελαγία
  • Δύο πρωινά γεύματα στο ξενοδοχείο
  • Μετακινήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές – κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας

https://www.kythera.gr/wheretostay/venardos.php

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Ο δημοτικός φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο, είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους, χώρους επίσκεψης και μουσεία, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα καθώς και ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.