ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

3ημέρες 04 εώς 06 Ιανουαρίου 2020
Οδικώς
140,00€

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ «ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ» - ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Συγκέντρωση και αναχώρηση το πρωί από Αθήνα και με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στα Τρίκαλα και στο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο, τον Μύλο των Ξωτικών! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών. Ο Καρυοθραύστης, το διασημότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι όλων των εποχών, ζωντανεύει στο Μύλο των Ξωτικών. Ακολουθήστε τη μαγική ιστορία του ξύλινου Καρυοθραύστη και της μικρής Κλάρας στα 4 παραμυθένια Βασίλεια, και συναντήστε τη Νεραΐδα των Ζαχαρωτών, τη Βασίλισσα των Λουλουδιών, την Μπαλαρίνα των παιχνιδιών και τον Άϊ Βασίλη, στο βασίλειο του Πάγου! Σχετική παραμονή στον Μύλο. Γνωρίστε τους ήρωες του πάρκου, απολαύστε έναν ζεστό καφέ και σνακς και ψωνίστε από τη   Χριστουγεννιάτικη αγορά!  Το  απόγευμα, θα αναχωρήσουμε για την Καρδίτσα όπου βρίσκεται και το κεντρικό ξενοδοχείο μας Kierion Hotel. Διανομή των δωματίων, τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και χρόνος ελεύθερος για αγορές, φαγητό και γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ - ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ

Πρόγευμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας και αναχώρηση για τα όμορφα ορεινά χωριά του Κερκετίου όρους. Ανηφορίζοντας τη δυτική πλαγιά του βουνού, μέσα σε ένα κατάφυτο τοπίο από πλατάνια, έλατα, με ταυτόχρονη θέα στο ποτάμι και τα απέναντι χωριουδάκια, σύντομα φτάνετε στην πανέμορφη, στεφανωμένη από ελατόδασος, κοσμοπολίτισσα νύμφη της Θεσσαλίας, την Ελάτη ή Τύρνα σε ύψος 950μ. Είναι το μεγαλύτερο από τα ορεινά χωριά της περιοχής, κι ένας από τους προορισμούς με πλήρη τουριστική παρουσία όλες τις εποχές του χρόνου. Αποτελεί το κυριότερο «πέρασμα» στην Θεσσαλία για δεκάδες διαδρομές, ασφαλτόστρωτες, δασικές, πεζοπορικές, σε μονοπάτια και δασικά κομμάτια, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι τυχαία η επιλογή της από τους περιηγητές. Συνεχίζουμε για το Περτούλι, έναν παράδεισο στις πλαγιές της Ν. Πίνδου. Επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο και ελεύθερος χρόνος. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για το Νεραϊδοχώρι όπου προαιρετικά θα γευματίσουμε σε προτεινόμενο εστιατόριο. Μετά το γεύμα μας, επιστροφή στην Καρδίτσα και το ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Λ.ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ – ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Λίμνη Πλαστήρα, ένα μικρό θαύμα του ανθρώπου και της φύσης. Εδώ θα παρακολουθήσουμε τον Αγιασμό των Υδάτων και θα συνεχίσουμε με τον «Γύρο της Λίμνης». Ελεύθερος χρόνος και προαιρετικό γεύμα σε προτεινόμενο εστιατόριο. Μετά το γεύμα μας θα πάρουμε πορεία επιστροφής προς Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

140,00€ κατά άτομο σε δίκλινα δωμάτια

185,00€ κατά άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

•          Δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο Kierion στο κέντρο της Καρδίτσας 

•          Περιηγήσεις – μετακινήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με αρχηγό – συνοδό καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής και με πολυτελές,  κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας

 

Δεν περιλαμβάνονται: ο δημοτικός φόρος διαμονής, αχθοφορικά – φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία και χώρους επίσκεψης καθώς και ότι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.