Οργανωμένα ταξίδια για Group - μέτρα προστασίας COVID-19

Αγαπητοί μας πελάτες!

Έχοντας επιστρέψει από το απρόσμενο αυτό για όλους μας διάλειμμα, και καθώς κινούμαστε προς την κανονικότητα της ροής των προγραμμάτων μας, χαιρόμαστε που σας βρίσκουμε όλους υγιείς και με διάθεση για νέα ταξίδια!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις νέες, μικρές αλλαγές που θα παρατηρήσετε στα επερχόμενα ταξίδια μας στα πλαίσια προστασίας όλων μας όπως προτείνουν οι αρμόδιες αρχές. Οι αλλαγές αυτές θα αφορούν την επιβίβαση και την συμπεριφορά των επιβατών κατά την παραμονή τους στο χώρο των οχημάτων αλλά και τις διαμονές στα ξενοδοχεία.

‘Όπως θα παρατηρήσετε οι προσεχείς προορισμοί μας θα είναι κοντινότεροι προκειμένου να περιοριστεί η παραμονή μας εντός των οχημάτων για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Παρόλα αυτά τα προγράμματά μας θα περιλαμβάνουν όπως κάθε καλοκαίρι τα καθιερωμένα θαλάσσια μπάνια μας, κάποιες μονοήμερες, διήμερες και τριήμερες εκδρομές και καθώς με ασφάλεια θα διανύουμε τους καλοκαιρινούς μήνες, θα αρχίσουν να προκύπτουν και πολυήμερες εκδρομές εσωτερικού και εξωτερικού καθώς και το πολυαναμενόμενο, επίσης καθιερωμένο Summer Relax!

Φυσικά, όλα μας τα οχήματα απολυμαίνονται τακτικά και φέρουν πιστοποιητικά απολύμανσης. Το προσωπικό μας, ακολουθεί όλες τις προτάσεις και προβλέψεις των αρμόδιων αρχών στα πλαίσια υγιεινής για την προστασία μας κατά την παραμονή μας εντός των οχημάτων. Επίσης, τα πούλμαν είναι εφοδιασμένα με όλα τα απαραίτητα, γάντια, μάσκες, αντισηπτικά σε περίπτωση που ξεχάσετε τα δικά σας!

Κατά την είσοδό μας στο όχημα, ο συνοδός θα κάνει θερμομέτρηση με θερμομετρητή ανέπαφης μέτρησης μετώπου για να αισθανόμαστε όλοι ακόμη πιο ασφαλείς!

Εκτός από ασφαλείς, ας αισθανθούμε και άνετα καθώς στο πούλμαν θα κάθεται ένας επιβάτης ανά δύο θέσεις! Όπως γνωρίζουμε και αντιλαμβανόμαστε, αποφεύγουμε τον συνωστισμό κατά την επιβίβαση και διατηρούμε αποστάσεις δίνοντας στον συνταξιδιώτη μας το χρόνο να επιβιβαστεί και να περάσει στη θέση του.

Στα ξενοδοχεία, το πρωινό μας θα σερβίρεται στα δωμάτια και προληπτικά δεν θα λειτουργούν ακόμη τα τμήματα γυμναστηρίου, σπα, πισίνας κτλ.

Τέλος, παρακαλούμε, όλες οι οικονομικές συναλλαγές να εκτελούνται μέσω τραπέζης, ηλεκτρονικά, ή στον χώρο του γραφείου μας πριν την αναχώρηση, καθώς και η συμμετοχή σε προτεινόμενες και προαιρετικές δραστηριότες θα πρέπει να δηλώνεται και να προ εξοφλείται πριν την εκτέλεση της εκδρομής.

 

Το ταξίδι δεν σταματάει ποτέ! Πάντα θα ταξιδεύουμε και πάντα θα ταξιδεύουμε παρέα εδώ στο Alexopoulos Travel, με ασφάλεια, ποιότητα και σιγουριά!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια!

 

 

Γιατί να ταξιδέψετε με group!

Ένα από τα σημαντικότερα διλλήματα που αντιμετωπίζουν οι ταξιδιώτες μας είναι να ταξιδέψουν σόλο ή με group?

Και οι δύο επιλογές έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Εμείς θα σας παραθέσουμε του λόγους που οι πελάτες μας πάντα επιλέγουν να ταξιδεύουν με τη μεγάλη παρέα του Alexopoulos Travel.

#1. Κερδίστε χρόνο από την προετοιμασία!

Η οργάνωση ενός εκδρομικού πακέτου είναι πάντα μια χρονοβόρα διαδικασία. Κρατήσεις εισιτηρίων ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών, εύρεση καταλυμάτων, οργάνωση του προγράμματος του ταξιδίου, μουσεία, χώροι επίσκεψης , γεύματα,  χάρτες, μέσα μετακίνησης είναι κάποια από τα βασικά. Η λίστα φυσικά μακραίνει πάντα κατά την προετοιμασία σύμφωνα με τις ανάγκες  και τις επιθυμίες σας! Αυτό που εμείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε, Smile for the Miles! Ταξιδεύοντας με το Alexopoulos Travel, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα από τα παραπάνω. Επισκεφθείτε το γραφείο μας, ή την ιστοσελίδα μας και ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα προγράμματα που έχουμε ετοιμάσει εμείς για εσάς λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας κάθε λεπτομέρεια. Το μόνο που μένει για εσάς, να ετοιμάσετε βαλίτσες!

#2. Κερδίστε χρήματα!

Πάντα επιλέγουμε τα καλύτερα καταλύματα στις καλύτερες τιμές. Η διαμονή είναι ένα από τα βασικότερα ζητήματά μας. Επιλέγουμε ξενοδοχεία κεντρικά, πολυτελή με πλήρεις παροχές και πλούσια γεύματα που συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του πακέτου που σας προσφέρουμε. Με την ίδια λογική κινούμαστε σε κάθε τύπου κράτηση που έχει σχέση με το ταξίδι. Κρατήσεις εισιτηρίων, κρατήσεις εστιατορίων, μουσείων, χώρων επίσκεψης κτλ.  Έχοντας άριστη σχέση με τους συνεργάτες μας καταφέρνουμε πάντα να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη τους, έτσι εξασφαλίζουμε πάντα τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς και τις καλύτερες παροχές για να τις προσφέρουμε σε εσάς που μας χαμογελάτε! Είναι γεγονός ό,τι οι μαζικές κρατήσεις έχουν πολλά οφέλη. Ένα από αυτά και το σημαντικότερο είναι το οικονομικό και αμέσως επόμενο η αποφυγή της ταλαιπωρίας που προκύπτει η σύγκριση τιμών και η εύρεση εκδοτηρίου όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής. Όλα τα παραπάνω, τα κάνουμε εμείς για εσάς! Εκμεταλλευτείτε το!

#3.  Κερδίστε χρόνο από το ταξίδι σας!

Είναι γεγονός ό,τι όταν ταξιδεύουμε μόνοι μας, θέλουμε να «χωρέσουμε» όσα περισσότερα σημεία ενδιαφέροντος μπορούμε – μουσεία, δραστηριότητες, αξιοθέατα- στο πρόγραμμά μας. Αν συμβαίνει μάλιστα να είναι η πρώτη μας επίσκεψη στη συγκεκριμένη αυτή περιοχή η διαδικασία μπορεί να γίνει ακόμη πιο σύνθετη.  Ένα πρόβλημα είναι πάντα η μετακίνηση βάσει πλάνου όταν προσπαθούμε και αυτό να το υπολογίσουμε. Ένα δεύτερο πρόβλημα είναι φθάνοντας στο σημείο ενδιαφέροντος να βρούμε έμπειρο εξειδικευμένο ξεναγό ή να χρειαστεί να περιμένουμε εώς ότου συμπληρωθεί ο αριθμός για ξενάγηση μεμονωμένων τουριστών σε group. Για να αποφύγετε την αναμονή σε ατέλειωτες ουρές τουριστών, και για να εξασφαλίσετε τις μετακινήσεις σας χωρίς να χρειάζεται να χάσετε έστω και ένα σημείο ενδιαφέροντος, κάντε την κράτησή σας μαζί μας! Το πούλμαν μας θα σας μεταφέρει σε όλα τα αξιοθέατα και οι ξεναγοί μας θα σας εξασφαλίσουν εισιτήρια εισόδου δίχως αναμονές και πλήρη ενημέρωση για όσα θέλετε και πρέπει να γνωρίζετε! Smile for the Sightseeings!

#4. Κερδίστε την χαλάρωση!

Τα οχήματά μας σας δίνουν τη δυνατότητα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας δίχως έγνοια. Αποφύγετε την ταλαιπωρία της οδήγησης, των εξόδων (καύσιμα, τέλη διοδίων κτλ) και όλων των extras που συνεπάγεται ένα ταξίδι με ΙΧ. Επιβιβαστείτε και αφήστε τις αποσκευές σας στον άνετο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο αποσκευών των οχημάτων μας με απόλυτη ασφάλεια μέχρι να φθάσετε στο ξενοδοχείο. Ζητήστε από τον συνοδό σας, να σας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε επιθυμήσετε ή χρειαστείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδίου. Ενημερωθείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για τα μέρη που συναντάμε ακόμη κι αν δεν υπάρχει στάση σε αυτά. Ακούστε τη μουσική σας, διαβάστε το βιβλίο σας και απολαύστε το αναψυκτικό ή τον καφέ που θα σας προσφέρουμε! Smile and relax!

#5. Κερδίστε γνωριμίες!

Στο Alexopoulos Travel, σε κάθε ταξίδι γινόμαστε μια μεγάλη παρέα! Ταξιδεύουμε μαζί, γευματίζουμε μαζί, μαθαίνουμε μαζί και διασκεδάζουμε μαζί! Μαζί ξεχνάμε τα προβλήματά μας και αφοσιωνόμαστε στην εμπειρία της απόδρασης και του ταξιδιού. Μαζί ξεπερνάμε τα εμπόδια και μαζί μαθαίνουμε να νοιαζόμαστε κάθε φορά περισσότερο ό ένας για τον άλλον! Γι αυτό άλλωστε ταξιδεύουμε. Γιατί είμαστε άνθρωποι ανοιχτοί για γνώση και καινούργιες εμπειρίες! Γίνετε μέλος της μεγάλης παρέας μας and Smile for the people!

#6. Κερδίστε ασφάλεια και ποιότητα!

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να ταξιδέψετε εξασφαλισμένοι από επαγγελματίες χωρίς να ανησυχείτε για λόγους που δεν είχατε υπολογίσει ή που δεν θα μπορούσατε να υπολογίσετε! Τα έχουμε όλα για εσάς υπολογισμένα και εξασφαλισμένα. Smile for insurance!

 

 

ENJOY YOUR TRIP TOGETHER!