Οργανωμένα ταξίδια για Group - μέτρα προστασίας COVID-19

Γιατί να ταξιδέψετε με group!

Ένα από τα σημαντικότερα διλλήματα που αντιμετωπίζουν οι ταξιδιώτες μας είναι να ταξιδέψουν σόλο ή με group?

Και οι δύο επιλογές έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Εμείς θα σας παραθέσουμε του λόγους που οι πελάτες μας πάντα επιλέγουν να ταξιδεύουν με τη μεγάλη παρέα του Alexopoulos Travel.

#1. Κερδίστε χρόνο από την προετοιμασία!

Η οργάνωση ενός εκδρομικού πακέτου είναι πάντα μια χρονοβόρα διαδικασία. Κρατήσεις εισιτηρίων ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών, εύρεση καταλυμάτων, οργάνωση του προγράμματος του ταξιδίου, μουσεία, χώροι επίσκεψης , γεύματα,  χάρτες, μέσα μετακίνησης είναι κάποια από τα βασικά. Η λίστα φυσικά μακραίνει πάντα κατά την προετοιμασία σύμφωνα με τις ανάγκες  και τις επιθυμίες σας! Αυτό που εμείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε, ταξιδεύοντας με το Alexopoulos Travel, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα από τα παραπάνω. Επισκεφθείτε το γραφείο μας, ή την ιστοσελίδα μας και ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα προγράμματα που έχουμε ετοιμάσει εμείς για εσάς λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας κάθε λεπτομέρεια. Το μόνο που μένει για εσάς, να ετοιμάσετε βαλίτσες!

#2. Κερδίστε χρήματα!

Πάντα επιλέγουμε τα καλύτερα καταλύματα στις καλύτερες τιμές. Η διαμονή είναι ένα από τα βασικότερα ζητήματά μας. Επιλέγουμε ξενοδοχεία κεντρικά, πολυτελή με πλήρεις παροχές και πλούσια πρωινά ή γεύματα που συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του πακέτου που σας προσφέρουμε. Με την ίδια λογική κινούμαστε σε κάθε τύπου κράτηση που έχει σχέση με το ταξίδι. Κρατήσεις εισιτηρίων, κρατήσεις εστιατορίων, μουσείων, χώρων επίσκεψης κτλ.  Έχοντας άριστη σχέση με τους συνεργάτες μας καταφέρνουμε πάντα να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη τους, έτσι εξασφαλίζουμε πάντα τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς και τις καλύτερες παροχές για να τις προσφέρουμε σε εσάς που μας χαμογελάτε! Είναι γεγονός ό,τι οι μαζικές κρατήσεις έχουν πολλά οφέλη. Ένα από αυτά και το σημαντικότερο είναι το οικονομικό και αμέσως επόμενο η αποφυγή της ταλαιπωρίας που προκύπτει από τη σύγκριση τιμών και την εύρεση εκδοτηρίου όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής. Όλα τα παραπάνω, τα κάνουμε εμείς για εσάς! Εκμεταλλευτείτε το!

#3.  Κερδίστε χρόνο από το ταξίδι σας!

Είναι γεγονός ό,τι όταν ταξιδεύουμε μόνοι μας, θέλουμε να «χωρέσουμε» όσα περισσότερα σημεία ενδιαφέροντος μπορούμε – μουσεία, δραστηριότητες, αξιοθέατα- στο πρόγραμμά μας. Αν συμβαίνει μάλιστα να είναι η πρώτη μας επίσκεψη στη συγκεκριμένη αυτή περιοχή η διαδικασία μπορεί να γίνει ακόμη πιο σύνθετη.  Ένα πρόβλημα είναι πάντα η μετακίνηση βάσει πλάνου όταν προσπαθούμε και αυτό να το υπολογίσουμε. Ένα δεύτερο πρόβλημα είναι φθάνοντας στο σημείο ενδιαφέροντος να βρούμε έμπειρο εξειδικευμένο ξεναγό ή να χρειαστεί να περιμένουμε εώς ότου συμπληρωθεί ο αριθμός για ξενάγηση μεμονωμένων τουριστών σε group. Για να αποφύγετε την αναμονή σε ατέλειωτες ουρές τουριστών, και για να εξασφαλίσετε τις μετακινήσεις σας χωρίς να χρειάζεται να χάσετε έστω και ένα σημείο ενδιαφέροντος, κάντε την κράτησή σας μαζί μας! Το πούλμαν μας θα σας μεταφέρει σε όλα τα αξιοθέατα και οι ξεναγοί μας θα σας εξασφαλίσουν εισιτήρια εισόδου δίχως αναμονές και πλήρη ενημέρωση για όσα θέλετε και πρέπει να γνωρίζετε! Smile for the Sightseeings!

#4. Κερδίστε την χαλάρωση!

Τα οχήματά μας σας δίνουν τη δυνατότητα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας δίχως έγνοια. Αποφύγετε την ταλαιπωρία της οδήγησης, των εξόδων (καύσιμα, τέλη διοδίων κτλ) και όλων των extras που συνεπάγεται ένα ταξίδι με ΙΧ. Επιβιβαστείτε και αφήστε τις αποσκευές σας στον άνετο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο αποσκευών των οχημάτων μας με απόλυτη ασφάλεια μέχρι να φθάσετε στο ξενοδοχείο. Ζητήστε από τον συνοδό σας, να σας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε επιθυμήσετε ή χρειαστείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδίου. Ενημερωθείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για τα μέρη που συναντάμε ακόμη κι αν δεν υπάρχει στάση σε αυτά. Ακούστε τη μουσική σας, διαβάστε το βιβλίο σας και απολαύστε το ταξίδι! Smile and relax!

#5. Κερδίστε γνωριμίες!

Στο Alexopoulos Travel, σε κάθε ταξίδι γινόμαστε μια μεγάλη παρέα! Ταξιδεύουμε μαζί, γευματίζουμε μαζί, μαθαίνουμε μαζί και διασκεδάζουμε μαζί! Μαζί ξεχνάμε τα προβλήματά μας και αφοσιωνόμαστε στην εμπειρία της απόδρασης και του ταξιδιού. Μαζί ξεπερνάμε τα εμπόδια και μαζί μαθαίνουμε να νοιαζόμαστε κάθε φορά περισσότερο ό ένας για τον άλλον! Γι αυτό άλλωστε ταξιδεύουμε. Γιατί είμαστε άνθρωποι ανοιχτοί για γνώση και καινούργιες εμπειρίες! Γίνετε μέλος της μεγάλης παρέας μας, της "οικογένειας του Alexopoulos Travel"!

#6. Κερδίστε ασφάλεια και ποιότητα!

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να ταξιδέψετε εξασφαλισμένοι από επαγγελματίες χωρίς να ανησυχείτε για λόγους που δεν είχατε υπολογίσει ή που δεν θα μπορούσατε να υπολογίσετε! Τα έχουμε όλα για εσάς υπολογισμένα και εξασφαλισμένα. 

 

ENJOY YOUR TRIP TOGETHER!