Ποιοί Είμαστε

Το μότο μας, We Travel Together...

Η πολιτική μας, να ταξιδεύουμε μαζί σας και να σας χαρίζουμε χαμόγελα!

Στα 35 χρόνια παρουσίας μας στο χώρο του τουρισμού, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουμε ταξίδια και εκδρομές με άνεση, ασφάλεια, ποιότητα και συντροφικότητα.

Η πολυετής δραστηριότητά μας και η εμπειρία μας, μας δίνουν την ευκαιρία να σας εξασφαλίζουμε πακέτα οικονομικά και ολοκληρωμένα γεμάτα από δραστηριότητες, ψυχαγωγία και διασκέδαση, παντρεμένα με την ιστορία και την κουλτούρα κάθε περιοχής που πρόκειται να επισκεφθούμε.

Το πιο σημαντικό, είμαστε κοντά σας από την αρχή μέχρι το τέλος.

Φροντίζουμε για την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μετά από επικοινωνία και συμφωνία μαζί σας ορίζουμε έναν σταθμό συγκέντρωσης για κάθε γκρουπ πελατών ή διαμορφώνουμε το δρομολόγιό μας για την παραλαβή σας από τον τόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Ο κεντρικός σταθμός εξυπηρέτησής μας είναι η στάση μετρό της Εθνικής Άμυνας (από την πλευρά του Υπουργείου μεταφορών) ενώ η door to door υπηρεσία μας, σας δίνει την δυνατότητα παραλαβής κατά την συγκέντρωση από την πόρτα σας!


Στα 35 χρόνια λειτουργίας μας και ενασχόλησης μας με τον χώρο του τουρισμού, στη δραστηριότητά μας περιλαμβάνονται:
• Προγραμματισμός, οργάνωση και πραγματοποίηση ταξιδίων οδικών/ακτοπλοϊκών/αεροπορικών, καθώς και κρουαζιερών εντός και εκτός Ελλάδος.
• Απογευματινοί περίπατοι και επισκέψεις, ολοήμερες και πολυήμερες εκδρομές, μετακινήσεις σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, θέατρα και θεάματα.

Ναυλώσεις πούλμαν για:
• Μεταφορές – μετακινήσεις προσωπικού εταιρειών.
• Οργάνωση και μεταφορά στελεχών σε επαγγελματικά συνέδρια.
• Μεταφορές προσκεκλημένων σε events.
• Οργάνωση και πραγματοποίηση εκδρομών συλλόγων και οργανισμών.
• Οργάνωση και πραγματοποίηση σχολικών εκδρομών και επισκέψεων.

Επιπλέον μπορούμε να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε και να πραγματοποιήσετε το δικό σας εκδρομικό πακέτο για γκρουπ, με προτάσεις προορισμών, ξενοδοχείων, εστιατορίων, επισκέψεων σε μουσεία και αξιοθέατα, χώρων διασκέδασης και ψυχαγωγίας και άλλων δραστηριοτήτων. Πάντα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.


ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ:

Γραμματεία. Καλέστε μας στα τηλέφωνά μας, στείλτε μας ηλεκτρονική αλληλογραφία, επικοινωνήστε και αλληλεπιδράστε μαζί μας στα social media! Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στο χώρο μας, να σας γνωρίσουμε και να συζητήσουμε για τα ταξίδια που ονειρεύεστε προσφέροντάς σας έναν καφέ.

Έμπειροι πράκτορες για την οργάνωση των πακέτων μας. Υπεύθυνοι για την επιλογή προορισμών με πολιτιστικό και ιστορικό ενδιαφέρον, υπεύθυνοι για την επιλογή των καταλληλότερων καταλυμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες του group και του ταξιδίου και υπεύθυνοι για την επιλογή των καταλληλότερων στο χώρο συνεργατών για τις ανάγκες της ενημέρωσης και/ή των δραστηριοτήτων που πρόκειται να σας προσφέρουμε.

Έμπειροι, εξειδικευμένοι συνοδοί. Ταξιδεύουμε μαζί σας από την αρχή μέχρι το τέλος. Στο πλευρό σας σε κάθε ταξίδι. Είμαστε εκεί για να σας εξυπηρετούμε και να σας ενημερώνουμε σύμφωνα με την εξέλιξη του κάθε προγράμματος. Ψυχαγωγούμαστε και διασκεδάζουμε μαζί σας, μαθαίνουμε μαζί σας και γινόμαστε καλύτεροι μαζί σας! Μαζί, μοιράζουμε χαμόγελα! Μαζί σας μαθαίνουμε και αγαπάμε τον κόσμο!

Έμπειροι, πιστοποιημένοι οδηγοί. Όλοι οι οδηγοί μας, διπλωματούχοι, με εμπειρία και πλούσια βιογραφικά, διαθέτουν τις γνώσεις και την εμπειρία να ανταποκριθούν στις προγραμματισμένες και μη ανάγκες που προκύπτουν σε ένα ταξίδι.


Γίνετε μέλος της εκδρομικής μας παρέας και επωφεληθείτε από τις προσφορές και τα πακέτα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά, καλέστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας ή επισκεφθείτε το γραφείο μας. Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας, πάντα πρόθυμο, μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε έναν ή και περισσότερους από μια ποικιλία προορισμών.

 

Και μην ξεχνάτε…We travel together!