ΣΚΙΑΘΟΣ (κρουαζιέρα Σκόπελος - Αλόννησος)

3 ημέρες 15 ΕΩΣ 17.06.2019
Οδικώς - Ακτοπλοϊκώς
185,00€

1Η ΗΜΕΡΑ:  Συγκέντρωση και αναχώρηση το πρωί από Αθήνα, και με σύντομες ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στον Βόλο και στο λιμάνι όπου θα επιβιβαστούμε στο ferry για το λιμάνι της Σκιάθου. Άφιξη στο λιμάνι και κατόπιν αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, PLAZA HOTEL, μόλις μερικά μέτρα από τη θάλασσα στην περιοχή Καναπίτσα. Διανομή των δωματίων, τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος για κολύμπι στην υπέροχη παραλία ή ξεκούραση. Το βράδυ θα αναχωρήσουμε για την πόλη της Σκιάθου και πρωτεύουσα, που βρίσκεται στην καρδιά του νησιού. Η πόλη είναι γνωστή για την έντονη νυχτερινή της ζωή. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η αρχιτεκτονική. Τα σπίτια είναι μικρά και απλά, ένας συνδυασμός διαφορετικών στυλ που έχουν επιρροές τόσο από την τυπική αρχιτεκτονική του νησιού όσο και από την περιοχή του Πηλίου, το οποίο κυριαρχεί στον διπλανό Βόλο. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την πόλη και δείπνο προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και αναχώρηση για την πόλη. Σύντομη παραμονή για καφέ ή βόλτα στα καλντερίμια για τοπικές αγορές και σουβενίρς, και κατόπιν αναχώρηση για την προαιρετική κρουαζιέρα  στα γειτονικά νησιά, Σκόπελο – Αλόνησο όπου θα υπάρχει σχετικός χρόνος παραμονής για γνωριμία, μπάνιο και γεύμα. Αργά το απόγευμα, θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και ελεύθερος χρόνος για κολύμπι και/ή καφέ στην παραλία μας. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για την Ιερά Μονή της Παναγίας της Εικονίστριας (Κουνίστρας) αφιερωμένης στα Εισόδια της Θεοτόκου. Σύμφωνα με την παράδοση, η εικόνα της Παναγίας βρέθηκε κρεμασμένη σε ένα πεύκο και κουνιόταν. Για αυτό το λόγο ονομάζεται και «Κουνίστρα». Σχετική παραμονή για προσκύνημα και αναχώρηση για την πόλη όπου θα επιβιβαστούμε στο ferry για επιστροφή στο λιμάνι του Βόλου. Με ενδιάμεσες στάσεις θα επιστρέψουμε στην Αθήνα.

Τιμή συμμετοχής: 185,00€ κατά άτομο σε δίκλινα δωμάτια

+58,00€ σε μονόκλινα (περιορισμένος αριθμός δωματίων)

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βόλος – Σκιάθος – Βόλος  
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Plaza Hotel στην Καναπίτσα
  • Δύο προγεύματα στο ξενοδοχείο
  • Μετακινήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές – κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Ο δημοτικός φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο, η κρουαζιέρα, είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους, χώρους επίσκεψης και μουσεία, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα καθώς και ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.