ΤΗΝΟΣ

1 ημέρα/2 ημέρες/3ημέρες από 21 εώς 23.09.2019
Οδικώς - ακτοπλοϊκώς
από 60,00€

1η ημέρα Αναχώρηση το πρωί για Ραφήνα και άφιξη το μεσημέρι στην Τήνο. Αποβίβαση και αναχώρηση για την εκκλησία της Παναγίας για το group που θα αποχωρήσει αυθημερόν. Διάρκεια παραμονής του group στο νησί, 5 ώρες (θα επιστρέψει πούλμαν για την μεταφορά στο λιμάνι). Το δεύτερο group θα συνεχίσει για την περιοχή Κιόνια όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, γεύμα σε κοντινή ταβέρνα και το απόγευμα θα ακολουθήσει περιήγηση στο βόρειο τμήμα του νησιού με προαιρετική επίσκεψη στο μουσείο Χαλεπά στο χωριό Πύργος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για όσους πρόκειται να διανυκτερεύσουν.

2η ημέρα Αναχώρηση νωρίς το πρωί για τον Ιερό Ναό της Μεγαλόχαρης για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν τη θεία Λειτουργία και/ή να κοινωνήσουν. Μετά το πρόγευμα και θα αναχωρήσει ξανά πούλμαν για επίσκεψη στον Ιερό Ναό της Παναγίας. Ακολουθεί επίσκεψη στην Ιερά μονή της Αγίας Πελαγίας και ελεύθερος χρόνος για βόλτα και αγορές. Γεύμα στην παραλία μέχρι την ώρα της επιβίβασης του δεύτερου group στο πλοίο για επιστροφή στην Ραφήνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για όσους πρόκειται να διανυκτερεύσουν. Βραδινή επίσκεψη στην πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στην παραλία ή στην πισίνα του ξενοδοχείου. Αναχώρηση για την Πόλη και επιβίβαση στο πλοίο για επιστροφή στην Ραφήνα.

Τιμές Συμμετοχής:  Μονοήμερο: 60,00€/ Διήμερο:105,00€ Δίκλινο - 123,00€ Μονόκλινο/

Τριήμερο: 140,00€ Δίκλινο - 176,00€ Μονόκλινο

Στις τιμές περιλαμβάνονται:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα – Τήνος – Ραφήνα
  • Μία (1) ή δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο TINOS BEACHTinos Beach Hotel 4* 
  • Ένα (1) ή δύο (2) προγεύματα σε μπουφέ
  • Μετακινήσεις - περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Ο δημοτικός φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο ανά δωμάτιο/ανά διανυκτέρευση, είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους, χώρους επίσκεψης και μουσεία, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα καθώς και ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.