ΤΗΝΟΣ

2 ημέρες από Δευτέρα 26 έως Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022
Οδικώς - ακτοπλοϊκώς
/

Η Τήνος είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά νησιά των Κυκλάδων. Γνωρίστε μαζί μας το νησί της Παναγίας, των ανέμων και της τέχνης του μαρμάρου. Ελάτε να περιπλανηθούμε στα καλντερίμια και τις πλατείες της, στολισμένες με θαυμαστά έργα Τηνίων καλλιτεχνών. Ακολουθήστε μας σε αυτή τη διήμερη περιήγηση και γοητευτείτε από τις πανέμορφες παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά!

1η ημέρα: Αναχώρηση το πρωί για Ραφήνα, επιβίβαση στο πλοίο και άφιξη το μεσημέρι στην Τήνο. Αποβίβαση και κατόπιν αναχώρηση για περιήγηση στο βόρειο τμήμα του νησιού με προαιρετική επίσκεψη στο μουσείο Χαλεπά στο χωριό Πύργος. Γεύμα το μεσημέρι στον Πάνορμο (προαιρετικά) και αναχώρηση για την Χώρα όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Διανομή των δωματίων, τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Πρόγευμα και αναχώρηση για τον Ιερό Ναό της Μεγαλόχαρης. Ακολουθεί επίσκεψη στην Ιερά μονή της Αγίας Πελαγίας και ελεύθερος χρόνος για βόλτα και αγορές. Γεύμα στο λιμάνι μέχρι την ώρα της επιβίβασης στο πλοίο για επιστροφή στην Ραφήνα.

Ταξιδεύουμε με ασφάλεια!

Σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του SARS-COV-2, για την είσοδο στο πλοίο, είναι απαραίτητη η επίδειξη βεβαίωσης εμβολιασμού ή self test. Απαραίτητη παραμένει η χρήση της μάσκας εντός του πούλμαν και σε όλους τους δημόσιους χώρους. Τηρούμε τα μέτρα προστασίας - παραμένουμε ασφαλείς!